Nu blir vi hemliga handlare igen!

Nu ger vi oss i kast med att vara Mystery Shoppers igen. Det var länge sedan vi var det.


 Det var längesedan vi jobbade som Mystery Shoppers. Men så idag ramlade det ner ett mail angående Statoil uppdrag. Så sambon gick in och bokade upp oss på detta. Visst det är inte så att man blir rik på skiten. Men iallafall ett par kronor gör det iallafall och det är inte fel nu när våren och sommaren börjar närma sig.

Apropå det så var jag idag inne hos personalchefen och frågade honom när min semester skulle äga rum. Är lite nyfiken iom att vi kanske ska planera in lite saker inför den. Campingplatser etc. Jag hade fått de veckorna jag önskade mig 28 – 31. Helt perfekt. Den sista helgen i vecka 31 ska jag till Eskilstuna och gå på Revy-SM.

Pratade också med honom om att ta ut lite pappaledighet i juni. Vilket inte är något problem. Jag skulle bara höra av mig så skulle vi fixa till detta. Skönt!

Snart är det helg. Ska bli skönt. Ska försöka att få till en hel del saker i helgen. Bland annat så är min tanke att vi ska börja rensa ut i förrådet. Hade tänkt att köra upp till Täby och vara med på bakluckeloppis en dag eller två. Sen ska jag också nu fylla vår Lay-z-spa anläggning med vatten så vem vet kanske blir det ett dopp i det varma vattnet redan till helgen *myser*

Nej nu ska jag sätta mig och kolla på lite wordpress teman. Kanske blir det också lite nya sidor som kommer upp under min blogg. Vi får se om jag orkar ikväll. Ska ju snart se Lyxfällan på TV3.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.