Maj 24

Nu blir det en kryssning!

Första arbetsdagen efter helgen gick undan som bara den.


Vilken skillnad det är när godset är färdigt eller man får vänta. Idag när jag kom till en av jobbets kunder va godset redan färdigt (15 minuter innan avsatt tid) att jag sedan bara behövde lossa allt på ett ställe istället för tre tjänade jag också in tid på. Så i slutändan så tjänade jag idag in 40 minuter vilket inte är helt fel 🙂 sånt gillar jag!

Imorse ringde sambon om att vår bil luktar lameller och att bromsen kärvar. Jaha tänkte jag och såg alla tusentals kronor flög iväg. Men efter en massa samtal och diskussioner med min gode vän och kollega Juri, så beslutade vi att vi imorgon ska hjälpas åt och fixa detta. Han är väldigt kunnig på bilar och jag är väldigt kass på detta. Men vill lära mig. Så det är ett ytterligt tillfälle att lära mig att byta eventuellt bromsok eller va det nu kan vara som är fel. Det blir iallafall lite billigare än att låta en bilverkstad fixa detta.

Samtidigt ska vi imorgon göra ett oljebyte på våra bilar och byta lite luftfilter och oljefilter. Så det blir en dag i händig mans tecken *ler*

Nu är det klart. På fredag åker jag och Juri till Tallinn på en 40 timmars kryssning med SiljaTallink och fartyget m/s Baltic Queen. Fan va kul det ska bli. Karaoke, disko, tävlingar, öl, whiskey, god mat, bastu och mycket sol på däck – kan det bli bättre? Tror fan inte det!