Sep 04

Nu är det höst…

Ja det är väl bara att inse att sommaren har tagit slut. Om inte så märks det att det blivit fan så mycket kallare på morgonen, mörkare på kvällarna och solen har gått i ide. Man brukar ju säga att året är uppdelat på följande sätt, vilket brukar stämma relativt bra.

December, Januari, Februari = Vinter
Mars, April, Maj = Vår
Juni, Juli, Augusti = Sommar
September, Oktober, November = Höst

Men oftast kan det ju vara riktigt fint väder under september månad. Men idag läste jag i Expressen att det är ovanligt kallt ute, 3 grader kallare än normalt för denna årstid. Ush! Jag trodde att vi skulle gå mot varmare tider 🙂 då alla säger det. Det märktes inte så mycket av det i sommar heller, det var ett par veckor som va grymt varma. Men jag hade velat ha fler veckor.

Ja, så idag var det bara att inse att det var dags att plocka ner vår pool. Kändes grymt tråkigt faktiskt. Men det ända jag kan glädja mig med är att det är nu på kvällarna som jag och familjen kan hoppa ner i vår utomhus spa-anläggning (lay-z-spa anläggning) som står på altanen och värma oss i 40 graders bubbelvatten medan regnet och blåsten håller på som värst. Så det är klart något gott kommer alltid fram trots allt.

Källa: Expressen