Jul 20

Nikon Coolpix S3000

Så har ytterliggare en dag gått snart till sin ända och det har varit en dag UTAN arbete med huset. Fantastiskt eller hur? Det känns förbannat skönt att slippa detta nu. Men som sagt efter vår ”semester” ska vi ta tag i arbetet igen. Idag satt jag och sambon och snackade om att bygga ett helt nytt staket nästa år. Vi såg detta staketet igår nere i Trosa och det va så grymt fint. Jag tycker att det borde inte vara så svårt att bygga detta själv. Jag ska iallafall försöka nästa sommar.

Idag åkte jag, sonen och svärfar in till Sö-tälje för att besiktiga husvagnen. Gick igenom utan anmärkning. Gjorde också ett gasoltest som INTE är obligatoriskt. Vilket jag kan tycka är helt fel. Gasol är inget att leka med och det är bra att veta om det är läckage eller inte. Men som sagt allt var helt i sin ordning. Skönt, det kan vara svårt att få in en husvagn på verkstad. Speciellt med tanke på att vi ska använda oss av den på torsdag.

Efter besiktningen åkte vi hem med husvagnen där sambon möte upp mig. Satte oss i bilen igen och åkte tillbaka till Sö-tälje. Jag ville nämligen klippa och slinga mig. 600 kronor kostade det mig. Blev jävligt snyggt…. Sambon köpte lite nya kläder till sig själv och sonen fick ett par nya gummistövlar och solaglasögon som han säger 🙂

Därefter blev det jakten på ny digitalkamera i Moraberg. Besökte först ONOFF men dom hade slut på den vi ville ha. In på SIBA där fanns det men till ett dyrare pris. In på Elgiganten, men där hade dom inte den modellen. Tillbaka till SIBA och förhandla priser. Slutade med att vi fick ner den till samma pris som ONOFF sålde dom för. Så nu har vi en Nikon Coolpix S3000 digitalkamera till sambons stora nöje. Ja, det är hon som tar kort.. Jag är värdelös på det, antingen så glömmer jag att ta kort eller så blir de fruktansvärt suddiga.