Mulle Meck lekparken

Tjoohoo… Idag hade vi bestämt oss för att åka upp och hälsa på våra goda vänner i Stockholm (Pernilla, Niclas och Viggo) då Viggo fyllde fyra år för någon vecka sedan.

jarvamulle_mediumSamtidigt som vi var där uppe passade vi på att besöka Mulle Mecks lekpark ute i Järvastaden (Solna, Stockholm). Vilket barnen tyckte va riktigt kul. Under flera timmar fick dom åka rutchkana, linbana och springa av sig bland alla andra barnen. Det verkligen lyste i barnens ögon.  Det var faktiskt första gången vi åkte till denna lekplats. Vi hade pratat om det tidigare men sen iom att vi bor en bit från Stockholm så har det liksom inte blivit av. Men jag lovar att om barnen får bestämma så är detta absolut inte sista gången vi åker hit.. Ibland är det faktiskt kul att vara i en lekpark *ler* Sambon kommer under morgondagens kväll lägga upp lite bilder från dagens aktiviteter på barnens blogg.

Imorgon, måndag blir jag hemma på grund av att barnen är krasliga. Så det får bli en VAB dag. Inte mycket att göra åt. Ska försöka under morgondagen ta reda på vad virket till fasaden och altanen kommer att kosta. Måste börja kolla på detta.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

1 reply to Mulle Meck lekparken

  1. Your posting provided us all with beneficial information to assist us begin|.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.