Feb 07

Motivation – Kom igen då!

I torsdags fick jag reda på att en nära vän i Huddingerevyn, vår kock, Anders hade somnat in. Efter detta så blev aldrig revyn sig lik i helgen. Vi har känt oss lite låga, trots att vi vet att ”the show must go on…” som sagt. I helgen har vi repeterat. Dels har vi kört igenom hela akterna och försökt att få flyt i själva revyn. Sen är det nu regissörens uppgift att bestämma vart numren ska hamna osv. Ett stort jobb som han har framför sig, jag vet med tanke på mitt arbete i Trosarevyn förra året.

ChristerIdag kom vår koreograf, Anna förbi och gick igenom Hallelaptopluleja numret. Det blir riktigt mysigt nummer som jag är övertygad om att folk kommer tycka om. Efter denna revydag kan jag bara konstatera att det är dags att sätta lite mer texter och försöka minnas revystegen. Det kommer att bli bra… Det vet jag!

I fredagskväll va jag och sambon och kollade på Botkyrkarevyn. Dom va riktigt duktiga, däremot saknade jag skrattnummer. Det fanns några riktigt bra guldkorn men en hel del saknades. Dom är proffs på sång och dans det är en sak som är säker iallafall.

Nu måste jag ta mig i kragen och arbeta med programbladet. Jag har dock inte hittat min motivation ännu, jag vet att den kommer. Problemet för mig är att jag i år vill göra den allra allra bästa programbladet jag någonsin gjort layout mässigt och då är risken att jag tappar motivation. Sen har jag inte fått in all material ännu vilket ställer till en del. I slutet av veckan ska all material vara på plats. Så nästa vecka kommer jag ha det extra slitsamt!

Igår va det melodifestivalen. Skitmusik enligt mitt tycke! Inte ett ända bidrag som jag tyckte om eller kommer ihåg. Däremot gillade jag skarp programledarna. Dom va riktigt duktiga!

Imorgon är det jobb igen och vardagen är tillbaka!