Aug 13

Motionerar du under semestern?

Jag läser idag på min vän och kollegas blogg, Juri att dom har börjat att motionera på sin semester. Det är nog faktiskt första gången jag läser att någon börjar motionera på just sin semester, det vanligaste är ju att man istället är rätt onyttig av sig. Ja, du vet ju säkert va jag menar. Grilla lite kött, dra ett par öl varje dag eller kanske lite vin och sen lite jordnötter.. Jag kan ärligt säga att jag tillhör den kategorin av människor på sommaren. Men visst motion blir det ju också, då vi i min familj går mycket och leker mycket. Men det är väl för att vi är en småbarnsfamilj.

Jag önskar verkligen honom lycka till med sitt motionerande och förhoppningsvis så kanske han kan ge mig lite inspiration till att komma igång med springande. För ärligt talat vikten går inte ner det är en sak som är säker. Här blir jag bara tyngre och tyngre. Som jag brukar säga. Jag ser ut som Lilla Fridolf – liten och tjock *ler*

Ja just det ett bra sätt att gå ner i vikt är ju att börja med någon viktmetod. På min nya sida www.bli-smalare.se kan man hitta ett par sätt att gå ner i vikt på.