Minisim med grabben

Tjooo…. så har tisdagen snart avklarats med bravur. Jobbet gick riktigt bra idag. Jag följer mitt tidsschema något sånär på tisdagar så det känns skönt. Innan jag åkte hem pratade jag med Jensa, som basar över oss på ICA på Kyl- o Frys angående mina torsdagar som jag inte får ihop.. Måste nämligen hämta barnen och mitt sista lass är så pass sent att jag inte hinner med.. Han ska försöka se till så att det går att ordna, eller rättare sagt de måste ordna detta. Jag kan helt enkelt inte jobba så långt pass på torsdagar!

Idag har hela familjen varit på minisim på Safiren. Jonathan har återigen börjat på detta. Han tjatade hela vägen i bilen efter att få bada, men när han väl stod i det kalla? (28 grader) vattnet så ville han gå upp och ville inte alls göra sånt som de skulle göra. Jag kan tycka att han inte ska behöva göra det som alla andra gör, då alla ligger i olika faser med vattnet och Jonathan är inte mycket för att bada i kallt vatten… Så det är bättre att ta det lugnt och inte stressa fram allt. Allt kommer tids nog. Det har det ju gjort hittills!

Efter minisimet gick vi över till den varma bassängen (35 grader!) och där trivdes han mycket bättre. Som han lekte och hoppade och dök i vattnet. Jag ska väl ärligt erkänna att jag också trivdes bättre i detta vatten. Jag avskyr att bada i kallt vatten. Så nu har vi bestämt att efter minisim så får han gå till den varma poolen och leka en bra stund innan vi måste åka hem och sova.


Annons – texten fortsätter under annonsenNu ikväll har det varit Bygglov på TV. Ett program som jag verkligen gillar. De hade inte alls varit fel att ha dem här hemma. Tyvärr måste man ju betala för allt material de använder så det är mycket pengar. Arbetet är gratis iallafall. Frågan är bara vart de skulle börja här hemma? Utomhus med altanen eller köket? Nja det finns att göra överallt misstänker jag.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.