«

»

Jul 06

Min första pappadag gick bra!

Min pappaledighet började idag kan man säga. Gick riktigt bra. Började med att gå upp samma tid som sambon. Käkade lite frukost och förklarade för minstingen (Josefine) att mamma skulle börja jobba och att jag skulle vara hemma idag. Därefter gick vi ut och vinkade Hej Då till mamma som cyklade iväg till sitt nya jobb som hon fått i Trosa. (fick vikariat som förskolelärare på Tallbackens förskola). Snart dags för att göra iordning sig för att gå till förskolan. Lämnade först Jonathan på hans nya avdelning. Sedan hem igen och därefter tillbaka med Josefine en halvtimme senare. På förskolan blev hon lite ledsen, men det går bättre och bättre även där. Vilket är kanonbra.

Väl hemma. Så satte jag mig framför datorn och började skriva ihop 2010 års Trosarevy. Totalt är 17 nummer inklusive finallåten klara att visa upp för ensemblen om någon månad. Dock behöver jag minst lika mycket till, vilket just nu är svårt. Men som jag tidigare skrivit det tillkommer lokala nummer, årskavalkad, inledning, pausnummer samt att det snart är Revy-SM (6-9 augusti i Piteå) vilket jag åker till, tillsammans med min andra revygrupp, Huddingerevyn. Där jag även nästa år ska stå på scen (15 års jubileum!) *spännande!* Nåväl…

Hämtade hem Josefine från förskolan och när jag kom dit så sov hon. Väkte henne och vi drog ner till Team Sportia och betalade sambons cykel. Hem igen. Nu blev det lek och bus innan vi hämtade storebror på förskolan. Blev en runda runt kvartert på cykel och Josefine va så glad att storebror kommit hem. Resten av dagen fram tills mamma kom hem lekte vi och kollade på våra fiskar som dom har i sitt rum. Mycket glass blev det också. Jonathan älskar glass! När så mamma kom hem kunde jag och Jonathan sätta oss i bubbelpoolen (37 grader varmt!) och bubbla.

Klockan sju slocknade barnen och jag som sambon kunde sätta oss framför tvn och se Lotta på Liseberg. Vilket kanon program ikväll, förbannat bra musik. Men dessa bingolottospel och reklam. Tur att vi har bärbara datorer som vi kan använda oss av under dessa saker.

Imorgon ska jag om vädret håller i sig. Ge mig sol! Så ska jag fixa lite här ute i trädgården.