«

»

Sep 20

Målat på dagis

Hej hopp… Idag har det varit trivseldag på dagis, vilket innebär att man ska hjälpa till med diverse uppgifter. Jonathan och Josefine blev så glada när vi sa att vi skulle till dagis idag. Klockan elva började själva trivseldagen. Min första uppgift bestod i att försöka reda ut ”Städansvarsområdet..” som jag har fått på min lott i år. Vilket inte borde bli så jäkla svårt. Ikväll eller någon dag denna veckan ska jag sätta mig ner och göra en städlista, som ska upp på dagis så att respektive förälder vet om när de ska städa.

Medans jag gjorde detta så höll sambon på att måla bord och stolar tillsammans med andra föräldrar. Ja jäklar va duktiga vi var. Det hände mycket på kort tid. Vi förädrar är väldigt effektiva. Barnen dom sprang runt och lekte innan det var dags för korvgrillning. När detta va klart så gick vi hemåt.

Farmor kom på besök idag. Jag hade bett farmor ta med badkläder då Jonathan ville bubbla med henne, vilket hon så gärna gjorde. Blev att vi snackade mycket kring detta med mitt avhopp i Trosarevyn och framför allt varför. Hon förstod mig. Vi snackade också om hur jag ska göra med allt kring namn, domäner osv och kom fram till att detta med Trosarevyn va min grej och att jag inte ska ge bort namnet bara sådär… Vem vet om något år kanske jag är sugen igen eller inte……