Jan 23

Logistik är något vi kan numera!

Så blev det helg igen. Vilket betyder ”ta det lugnt” för många. Dock inte för oss i denna familjen. Helg betyder = Revy! Revy betyder för närvarande läsa texter, sjunga så halsen blöder och dansa så att fötterna får blåmärken. Ja det sistnämnda har vi väl inte riktigt kommit igång med, nu är det mest förflyttningar på scen som äger rum. Men det blir bra. Förbannat bra!

Idag har vi kört igenom Svininfluensan, som alla revyer tar upp i år. Dr Frisk är namnet. Ja då förstår ni va jag gör eller? Nja det är knappt jag vet det själv. Men roligt är det hela tiden. Vi i ensemblen skrattar så vi har ont i magarna åt oss själva. När halva dagen hade gått så tillbringade vi framför numret ”Hallelaptopluleja!” försök att säga det efter 4 glas vin eller öl. Det är fan inte lätt…. Det här numret blir grymt vackert eller roligt, eller båda delarna. Jag säger bara Facebook. No more…. Kom och kolla på premiären eller någon av våra 13 föreställningar så får du veta mer.

Nu ikväll när vi kom hem la vi oss i soffan och kollade på Wallanders senaste film ”Dödsfågeln” En riktigt bra Wallander film som dom andra. Dock hade jag velat se kanske ett annat slut än den slutbild jag såg. Hmm men regissören tänkte på detta sättet och då var det så det fick bli.

Imorgon ska vi fortsätta lösa logistikproblemet med bilar. Sambon får köra mig till Södertälje, där jag lånar min mors bil medans Jonathan är kvar hos farmor. Sambon åker hem och går på minisim med Jossan och på eftermiddagen eller nåt kommer hon och hämtar mig igen i Södertälje efter att jag har repeterat texter en hel dag. Logistik på högsta nivå….