Ljusfesten va grymt vacker!

Igår kväll hade vi ”myskväll” som lillgrabben kallar det för. Det är då vi sitter i soffan och kollar på tv, äter popcorn och dricker läsk och myser. Dock så brukar han somna relativt fort, men det är viktigt för honom iallafall och faktiskt lika viktigt för mig.

Efter myskvällen kollade vi på ”Flickan som lekte med Elden”, grymt bra film. Den va verkligen fängslande. Helt klart sevärd. Betyg 5+ av 5 möjliga. Nu ser jag fram emot del 3 i triologin. Men det dröjer innan den kommer ut på DVD.


Annons – texten fortsätter under annonsenIdag har vi gjort klart med advent myset. Ljusslingor har satts upp ute, bocken har tänts, adventsljusstakarna står i fönstret och julgardinerna hänger på rätt ställe. Nu känns det lite juligt iallafall. Igår drack vi glögg och det va så satans gott. Synd bara att det är så grått och trist ute.

Nu ikväll har vi precis kommit hem efter att ha varit i Ytterjärna hos Antroposoferna och tittat på deras ljusfest. Grymt vacker med 10 000-tals ljus som va tända i deras trädgård.

Ikväll blir en Irene Huss film innan sovdags, imorgon börjar verkligheten igen.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.