Lite kritik till Stockholmsmässan!

Idag har vi varit uppe på Stockholmsmässan och kollat på UnderbaraBARN mässan samt Hus&Hem mässan. Det va riktigt bra mässor, men jag ger inte själva mässhallarna så högt betyg…. Följande bör Stockholmsmässan tänkt på…

1. Till B-hallen fanns det enbart trappor och vi som kom med barnvagnar (väldigt många!) fick bära ner vagnarna eller be om hjälp. Skandal! Hur skulle det sett ut vid en brand exempelvis? Det va många som va förbannade på detta idag på mässan.

2. Bankomater. Detta är något man borde ha satsat på. Man har många mässor men glömmer bort att många använder sig av kort och inte kontanter. Vilket ställde till problem vid de få bankomaterna man hade. Det tog för mig 40 min att få ut pengar och då hade ända SEB ställt ut tre bussar (tror jag!) med bankomater i. Skandal!

3. Min son ville ha korv. Inne på restaurangtorget hade man en lapp över vilka restauranger som fanns där. Korvkiosk fanns utsatt. Vi gick dit, men där fanns bara en pressbyrå och dom hänvisade oss till utsidan av mässan där det fanns emballerade korvkiosker. Frågade även i informationen och de hade inte en koll på om det fanns korvkiosk eller inte i mässan. Skandal!

Men så till ett stort + byggnaderna. Det kändes absolut inte trångt någonstans på Stockholmsmässan idag, trots att vi var mängder med besökare och sen gick det snabbt att komma in i områdena också.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.