Jun 23

Längtar till semestern

Grilla kött. Sola. Bada. Leka med barnen. Spela kort. Dricka öl/vin/cider. Umgås med folk. Koppla av. Åka karuseller. Titta på djur. Sitta i förtältet. Sova i husvagnen. Shoppa. Äta ute på någon mysig restaurang. Titta på folk. Äta glass. Äta jordgubbar med mycke grädde. Åka 100 mil.

Visst låter detta roligt?
Jo, jag tycker det. Jag ser verkligen framemot detta. Det är SEMESTER för MIG! Men det är många veckor kvar tills dess tyvärr. Just nu skulle jag bra gärna vilja ha detta med tanke på väder och allt. Fast samtidigt så är det ju inte så varmt i havet ännu att man kan ligga och plaska i flera timmar där. Brukar dock aldrig göra detta, utan det blir mest ett dopp i det blå och sedan är det bra medans solen får steka på min hud.

I eftermiddags var vi nere på Trosa Havsbads camping och grillade tillsammans med min mor. Trevligt som bara den. Kändes inte alls kul att åka från husvagnen idag heller. Men som sagt – ett par veckor kvar. Idag var jag också nere och köpte ett tv-kort till den bärbara datorn på NetonNet så ska testa och se hur det fungerar nu.

Alla räkningarna är nu inlagda på banken. Inte alls kul att behöva betala massa räkningar nu under sommaren, hade varit roligare att spendera dom på annat istället. Men som sagt. Räkningarna kommer i första hand och nöjen i andra hand.

Nej det blev ingen Allsång på Skansen för mig ikväll. Jag hade fullt upp!