Sep 27

Komma igång igen….

getting-started2-e1439275764786Jag tänkte jag skulle försöka komma igång och skriva igen på denna sidan. Många år sedan sist. *pust* men den här gången ska jag försöka inte pressa mig själv med att nya texter hela tiden. Kan ju lätt bli så när man bloggar.

Tisdagarna brukar vara en sådan där stress dag, barnen ska iväg på diverse olika saker såsom keyboard lektioner, musikproduktion lektion och gymnastik. Samtidigt som sambon jobbar länge. Nu har jag sån tur att efter sommaren har just gymnastiklektionen flyttat till en annan dag, vilket gör det hela lite mindre stressigt för min del. Okej, okej istället är typ alla vardagskvällar uppbokade. Så något liv är inte tal om. Tur att inte revyn kommit igång på alvar för då finns det inte en ledig dag typ eller jo någon dag 🙂

Egentligen borde jag efter jobbet varje dag ta tag i hemmet. Har ju en lekstuga eller va det nu kommer att bli som ska bli klar där ute. Oftast har det varit saknaden av pengar som gjort att den fått stått vid sidan om, men förhoppningsvis kommer jag att komma igång igen om några dagar. Räknar med att till helgen få klart dörr och sista takdelen….