Sep 23

Kanske kommer norrmännen att skratta åt mig

Äntligen är det fredag. Fast egentligen kunde jag börja med att skriva, fan va veckorna går fort. Men nu är som sagt helgen här och det känns skönt. Helg innebär sovmorgon för min del, nu finns det ingen mobil som väcker mig 02.50 eller 03.30. Utan nu är det barnen som väcker mig vid 9-tiden.

I eftermiddags ringde ett castingbolaget COJ (C/O Jones) mig angående ett reklamfilmsjobb som ska spelas in i Norge under första veckan i oktober. Här ville dom att jag skulle medverka som svensk lastbilschaufför med talroll. Reklamfilmen är en norsk eller nej svensk rolig historia som handlar om höjder och om polisen ser mig eller inte. Reklamen då? Jo, det är för norska godiset Polly.

På måndag ska jag in till castingbolaget och ta lite kort och provfilmas. Sen är det bara att som vanligt vänta fram tills slutet av veckan då jag får besked om jag fick rollen eller inte. Jag hoppas verkligen att jag får den, det skulle vara grymt roligt att få medverka i en norsk film och nu är det ju länge sedan jag spelade in en reklamfilm.

Imorgon (läs lördag) ska jag och sonen åka upp till Heron City och kolla på Bilar 2. Han har pratat så länge om att få se Blixten McQueen och Bärgaren och nu är det dags. Ska bli mysigt att få gå på bio med honom. Det är faktiskt första gången han går på bio, blir så sällan man går på bio när man bor som vi gör. Själv är det faktiskt fem år sedan jag var på bio sist. Så vår familj är verkligen ingen bio familj.

Idag när jag kom hem va bubbelpoolen varm. Så det var bara att klä av sig alla kläderna och på med badbyxorna och ta med barnen ut till altanen och hoppa i vår pool. 39 grader, inte helt fel. Det blev att vi lekte och bubblade under en timmes tid. Barnen älskar verkligen poolen och det tillhör ett av de bästa köpen jag gjort till barnen.

Idag har jag skrivit två prov, det handlar om säkerheten på Arlanda Flygplats. Det gick riktigt bra, men lite jobbigt då jag satt på jobbet och många pratade runt mig medan jag försökte koncentrera mig. Men nu har jag iallafall gjort proven och i början av nästa vecka ska jag hämta ut min badge så att jag får tillgång till nästan hela Arlanda Flygplats. Kommer underlätta en hel del för min del. Nu kommer jag att slippa vänta på 10-lossningen, istället kan jag själv lossa på utrikessidan. Grymt! Jo, jag har haft en badge fram tills nu men tyvärr har man satt nya koder till vissa lossningsplatser, vilket medfört att jag inte kunde använda mig av den badgen längre.