Kanske blir en Caddy imorgon?

Så blev det äntligen helg. Den här veckan har som de flesta andra bara rusat iväg. Jag fattar inte riktigt vart tiden tar vägen, men det är väl mitt jobb som tar större delen av den. Upptäckte också nu ikväll att vi verkligen går mot mörkare tider. Tittade ut vid 21-tiden ikväll och redan då var det kolsvart, för någon eller några veckor sedan var det ju just vid den tiden. Jaja, det är bara inse att sommaren är över för detta året, även fast de lovar upp till 27 grader vart imorgon. Jag är den första som inte tackar NEJ till den värmen.

Då har jag bestämt mig. Jag kommer att sälja min Mazda 626. Efter många funderingar fram och tillbaka är det bara att inse att jag måste gå över till en dieselbil. Har ju drygt 13 mil till jobbet fram och tillbaka varje dag och det går åt soppa. Jag tankar drygt 45 liter varje vecka. Tänkte nu försöka få ner kostnaden betydligt mer om jag köper en diesel.

Så nu ikväll har jag hittat en bil som jag gärna vill ha. Det är en Volkswagen CADDY 1.9 TDI -01.  Jo transportbil får det bli för de är lastbilsreggade och då behöver jag inte betala så mycket i skatt. Sen kommer det bli en pendlarbil och då behöver jag inte en familjebil, det har vi ju redan en av. Så imorgon ska jag åka upp till bilfirman och testa och se om den är något att ha. Jag hoppas verkligen det och skulle allt fungera så slår jag till på en gång… Kanske kan de ta min Mazda som inbytesbil. Annars blir det Blocket för den….


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.