Kaninerna flyttar snart in….

Ja så har denna helgen börjat lida mot sitt slut och jag avslutar söndagskvällarna med att krypa upp i vår goa soffa med min bärbara dator i knät och slösurfa samtidigt som tvn visar ”Spårlöst” på Sjuan. På golvet springer just nu våra två kaniner, Kelly och Ronja som nu snart ska flytta in till oss från sitt hem utanför. Ja, under större delen av året får kaninerna bo i sitt inhängnad, men nu när kylan och vintern börjar närma sig vill vi gärna ha dom inomhus istället.

Så just nu håller sambon på som bäst på att jaga efter en stor kaninbur. Det som stör oss är att dom flesta burarna på blocket redan är sålda men lik förbannat så plockar man inte bort annonserna. Jävla puckon!!! Vad är det som är så svårt att plocka bort en annons efter att man sålt sin sak???? Nu hoppas vi att vi under veckan kommer hitta en bur. För vi vill ha in dom innan vinterpälsen kommer..

Igår var det revyrepetition med TrosaRevyn. Det går framåt och jag är så nöjd med årets ensemble. Dom är jätteduktiga och jag är hundra på att detta blir den bästa TrosaRevyn som gjorts. Efter att ha repeterat åkte jag och Johan (en ur ensemblen) ner till Punchkällaren (lokal restaurang i Trosa) och fixade ett fint samarbete med dom. Så nu kan vi erbjuda en helkväll med både mat och revy till ett mycket förmånligt pris. Nu ska jag bara försöka få till ett samarbete med ytterliggare ett företag här i stan som kan vara väldigt positivt för våra besökare.

Idag har det varit trivseldag på dagis. Föräldrar har varit där och fixat med allt från målning till byggande och städande. Efter detta kom Niklas förbi och vi började fixa det sista utvändiga på vår inglasade altan.

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.