Kan nu titulera mig städansvarig!

Mina barn går på en föräldrakooperativ förskola, Dalbystugan. En kanonbra förskola som barnen verkligen trivs på. Jo det går bättre och bättre för varje dag som går med lilltjejen. Idag när jag hämtade henne hade hon knappt tid att gå hem, hon höll ju på att bädda ner dockorna i sängen. Vilket gör mig glad. För nämligen någon vecka sedan så grät hon floder när vi lämnade henne, hon ville knappt gå in och när vi sedan kom och hämtade henne så ville hon gå på en gång så att hon slapp och se eländet. Nu är det som sagt tvärtom! KUL. Det ska vara roligt att gå på förskolan och leka med andra barn eller med andra leksaker än vad man har hemma medans mamma och pappa jobbar…..

Jobbar ja.. Det kan man lugnt säga att vi båda gör. Personligen så känns det som att jag mer eller mindre bara kommer hem, äter och sedan sover för att därefter gå till jobbet igen. Mycket övertid blir det, vilket inte är fel för plånboken och de kommande utgifterna. Idag hade vi en sån där lång arbetsdag båda två. Jag började vid 04.30-tiden och jobbade till i eftermiddags (17.00). Därefter hem, hämta barnen på dagis medans sambon va på jobbet och hade PK-möte. När det va slut vid 19-tiden så skulle jag direkt iväg på mitt möte… 

Jag sitter nämligen i styrelsen för Dalbystugan. Dock som suppleant, men räcker gott och väl. Idag hade vi styrelsemöte och det blev många punkter som betades av på dagordningen. Nya inköp av leksaker, nya arbetsuppgifter i styrelsen mm. I det sistnämnda blev jag STÄDANSVARIG på förskolan. Så min uppgift kommer att se till så att föräldrarna får information om när de ska städa samt vilka områden på förskolan de ska städa. Nu är vi många föräldrar på dagis så jag gissar att det blir 1-2 städtillfällen per familj och termin. Kul kul!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.