Aug 25

Jo, tack det är bra!

Nu har jag varit i över en vecka på mitt nya jobb och fan va jag trivs bra. Visst dagarna blir lite längre än vad jag hade på mitt förra arbete, men va fan det ger ju pengar i plånboken. Nåväl iallafall så känns det skönt att vara tillbaka på banan där jag startade min karriär som lastbilschufför för sex år sedan. Den ända nackdelen just nu är väl att jag får hoppa mellan bilarna, men det får jag leva med. Idag har jag exempelvis kört två olika bilar först en bil upp till Uppsala med omnejd för att sedan sätta mig i en annan bil senare på dagen och köra till Norrköping med omnejd. Det kallar jag variation i arbetet.

Variation i arbetet kommer jag inte att ha så länge till. Från och med nästa vecka kommer jag troligtvis att få mitt schema. Vilket inte är helt fel. Då vet jag vart jag ska varje dag och kan således försöka få ett hum om när jag kommer hem till min familj på kvällarna.  Så det känns förbannat bra tycker jag! Som det ser ut så kommer jag att få börja tidigt på morgonen (som jag vill!) vilket gör att jag kanske får bra kvällar!

Idag kom lönen! Härligt! Känns också kul att vi får två löner numera i vår familj då sambon börjat jobba sedan några veckor tillbaka. Tidigare va hon mammaledig i över tre år. Nej nu ska jag sätta mig med räkningarna!

Hörs imorgon igen!