Jul 05

Jag vill dra igång ett nytt projekt

Jamen helgen börjar närma sig till ända och själv ska jag inte gå och jobba imorgon. Utan istället blir det att vara hemma med barnen och vara med och skola in Josefine på dagis. Dock har hon inskolats redan under några veckor men hon vill inte vara där utan gråter mest hela tiden. Hoppas dock att det ska bli ändring inom de närmsta… Hon måste liksom vänja sig.

Förkylningarna här hemma fortsätter. Jag och barnen har turats om att snörvla och hosta. Men förhoppningsvis ska detta ge sig snart. Jag vill gärna hinna bli frisk tills vår semester börjar om två veckor. Vilket torde vara lugnt. För  min del är det mest näsan som strular nu. Barnen är betydligt bättre….

Idag var vi nere i Trosa och åkte blå tåget till barnens stora förtjusning. Blå tåget är en nyhet i Trosa där man kan åka mellan hamnen och Trosa Porten. Jag fick massor av uppslag till ett revynummer när jag satt på tåget idag och lyssnade på alla turister. Så nu ska jag bara sammankoppla detta med min mor så ska vi få ut en sångtext om just tåget och allt. En Trosa låt kommer det nog att bli ser det ut som just nu. Eller kanske en Trosa kavalkad? Jag vet inte hur vi ska få till det… Men bra ska det bli iallafall

Ikväll har jag suttit och skrivit ihop en massa revynummer som jag kommer att presentera för ensemblen i augusti. Dock blir det kanske svårt att ha många nummer som dom kan välja på, utan nu har jag hittat nummer som jag vet skulle funka och jag har inga fler på lager just nu. Däremot kommer ett Revy-SM och sedan vet jag att det kommer lite lokala nummer. Just nu räknar jag med att vi kommer att ha lite mindre nummer än förra året fast ungefär samma tidslängd dvs 2 timmar. Ush nu vart det mycket revy i dagens blogg.

Imorgon ska jag skriva ihop ett mail till kommunen igen. Jag har ett nytt projekt som jag vill försöka rå i land i denna kommunen till nästa år. Just nu är det hemligt, men det kommer att isåfall ta upp väldigt mycket tid från våren och framåt…