Jun 03

Jag syns ett år till på tv

Så blev det ÄNTLIGEN riktig helg. Hade ju en fuskdag igår och idag fick jag verkligen bekänna färg på jobbet. Satan i gatan och lite till va mycket det va att göra för min del, och timmar blev det de med. Det som va kanske lite jobbigt var att grabben va med idag och att jobba 14 timmars pass är väl i längsta laget för en 5 åring. Men han va jäkligt duktig. Första skötare av fjärrkontrollen till liften. När det gällde att få saker från kunderna vann han överlägset. På många ställen fick han både klubbor och dricka. Jag vill också få sånt 🙂

I eftermiddags ringde dom från produktionsbolaget som ligger bakom SE Bankens reklamfilm ”Arvet” där jag har huvudroll i. SEB vill köra ytterliggare ett år till med den reklamfilmen. Det är bara att tacka och ta emot pengarna. Aldrig fel att få lön för något man gjorde för ett år sedan 🙂 Så nu slipper ni mig inte på tv nästa år heller. Tydligen verkar många gilla den reklamfilmen och det glädjer mig som huvudrollsinnehavare.

Fredde ringde mig på väg hem. Han hade blivit inspirerad av husvagnar och idag köpte han och hans fru en husvagn av modell KABE. Snygg och stor vagn. Blev lite avundsjuk men nästa år är det vi som köper större vagn. Kul är det iallafall att dom skaffat vagn. Vem vet, någongång kanske vi drar iväg med våra husvagnar tillsammans. Hade varit riktigt kul. Jag gillar den där familjen skarpt. Trevliga och lättsamma människor.

[ad code=2]