Jag mot väggen. Runda 1 av 18

Nu jävlar ska jag ligga i. Idag tog jag det stora krafttaget att vinna mot väggen….


Det jag pratar om är vårt stora utomhusprojekt i år. Nämligen målningen av huset. Äntligen fick jag tummen ur den berömda röven och kunde sätta igång. Men innan dess va jag tvungen att genomföra visa saker för att kunna vara med i tävlingen mot väggen.

Tävlingsregler för omgång 1 av 18

1. Införska en 6 m lång stege. Målet är avklarat idag och XL-Bygg är 990 kronor rikare *ler*

2. Skaffa Målarskrapor 2 st. olika modeller. Mission complete! Bauhaus hade några för dyra pengar *örk*

Så halva dagen gick åt att stå på en stege högt uppe och med hjälp av de två olika målarskraporna ta bort all gammal färg som satt löst. Det va ingen enkel match. Jag har nästan klarat av första rundan (den näst längsta) av 4. Nu har jag blåsor i fingrarna och ont i ryggen. Men jag ska inte ge mig. Jag räknar med att vinna denna kampen mot denna gul/röda 19 åring som om någon månad ska vara latte/vit.

Men förutom att tävla så har jag också varit uppe i Stockholm och träffat kostymör och producent för den reklamfilm jag ska spela in i morgon. Det blir nog bra ska ni se.

Sambon och barnen kom hem idag från småland. Skönt att se dom igen. Jag har saknat dom. Det har känts så tomt här hemma utan dom. Jag och sambon ska sätta oss ner och diskutera semesterplanerna snart. Astrid Lindgrens värld, Parken Zoo, Öland och lite sånt ska vi väl avverka tänkte jag.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.