Jag måste ringa Carina!

Det va jäkligt skönt att vara hemma igår, men samtidigt så hade jag gärna jobbat för den timlönen som vi hade igår. Så jag är jäkligt kluven. Däremot kommer jag att jobba nästa gång det är en helgdag. Pengar är aldrig fel eller hur?

Idag har jag tillbringat en del av min tid med att försöka få hjälp med vår trasiga värmepump. Nu ser det ljust ut faktiskt. Efter fem samtal till Hushållsgruppen i Nyköping där pumpen är inköpt fick jag prata med rätt person och nu är ärendet skickat till PanasonicH16 gruppen. Hoppas nu på ett telefonsamtal eller mail inom de närmsta dagarna.

Ikväll fick jag besök av Huddingerevyns kassör, Rolle. Han ville nämligen ha årets revybiljetter. De ska nämligen ut till respektive försäljningsställe då många hört av sig och vill köpa biljetter *NICE!* Rolle och jag satt också och snackade om årets biljettbokning på nätet och kom fram till att jag missat att lägga till en viktig sak vid revypaketsbokningen. Så nu ikväll har jag gnuggat mina geniknölar och skrivit in detta så nu funkar detta också. FAN VA BRA JAG ÄR 🙂

Framför min dator växer en hög av revytexter. Det är texter som eventuellt ska vara med i årets revy. I ett av numren ska jag om detta ska framföras vara dansbandssångare och konkurrera om platsen i kvinnornas hjärtan mot en rocksångare. Ett förbannat bra nummer som vår revymamma skrivit! Några andra bra musiknummer som jag gillar handlar om facebook och svininfluensa. GRYMT bra musik och jag ser mig framför hur publiken kommer att älska dessa nummer… Som sagt årets revy kommer bli den bästa på 15 år 🙂 TRO MIG!
AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.