«

»

Dec 25

Jag fick paktet från tomten så klart!

Julaftonen är till ända och det blev en riktigt trevlig julafton med god mat och dryck och massor med julklappar. Världens bästa tomte kom på besök också till barnens stora glädje faktiskt. Idag är det så roligt när man frågar Jonathan vilka han fick julklapparna av, Tomten så klart säger han. Visst är det så….

Julklappar jo du det blev inte lite..
Jonathan fick Flexi-trax bilbana, radiostyrd polisbil och MacQueen bil, brandbil, grävskopa, traktor, målarbok, kläder, doktorsleksaker, hästtransport i Lego. Ber om ursäkt om jag inte fått med allt….

Josefine fick docka (Lillan), saker till dockan, hund som går med koppel, kläder, pussel, doktorsleksaker. Ja som sagt, ber om ursäkt om jag inte fått med allt….

Annelie fick ett halsband med barnens namn och månadssten på, spikmatta, armband, ljusstake och presentkort på Ticnet.

Själv fick jag ett duschmunsstycke som lyser efter värmen i duschen, presentkort på Ticnet, solcellslampor och kläder. Sen inatt när vi kom hem så beställde jag mig en KEYBOARD CTK3000 från Musikshopen i Västerås. Som jag hoppas få under denna veckan. 


Annons – texten fortsätter under annonsenNu idag har jag precis provat spikmattan och dom första minuterna kändes förjävligt men sen så var det faktiskt riktigt skönt. Jag ska försöka lägga mig ikväll igen då barnen somnat.

Nu idag ska vi åka hem till min käre mor som bjuder på den traditionsenliga maten ”Kalkon!” Gott som bara fan. Ditt kommer också släkten.

God fortsättning önskar jag er alla!