Sep 22

Jag är stand-in i ICAs reklamfilm idag!

Klockan är nu 07:53 och jag sitter nu framför datorn här hemma och dricker en kopp kaffe och läser lite nyheter på nätet. Framförallt är det expressen.se, di.se och dagensmedia.se som fick besök av mig nu på morgonen. Detta är tre bra sidor som jag besöker varje dag.

Om ett par timmar ska jag bege mig mot ICA:s inspelningsstudio för att idag vara stand-in i någon ICA reklamfilm. Jag vet inte vad jag ska göra eller vem jag ska vara stand-in för. Men kul ska det bli. Det va ju ett par år sedan jag syntes i just ICA reklamfilmerna. Nu är det ju SEBs reklamfilm ”Arvet” som jag syns i. Så idag blir det en lång dag framför tv-kamerorna, n ska inte tro det tar 5 minuter att göra en 30 sekunders reklamfilm. Nej, här snackar vi om 5-8 timmar med massor med omtagningar osv. Ibland kan det bli lite långtråkigt – men oftast är det helt OK! Dock är det inte så kul att vara statist – men det slutade jag vara för många år sedan. Nu är det mer huvudroller eller biroller som gäller, annars tackar jag NEJ!

Måste innan jag åker till studion måste jag åka förbi Dressmann. Behöver köpa mig ett par nya jeans. Insåg igår att mina byxor va trasiga eller för smala runt magen. Hmm måste ha tvättat dom i 90 grader 🙂 Som tur är så ska jag och sambon om någon månad eller två åka ner till Ge-kås (Ullared) och shoppa loss. Det ska bli förbannat kul! Jag tycker det är skitkul att åka till Ullared och shoppa loss. Tyvärr blir det alldeles för sällan än vad jag skulle vilja. Fast samtidigt är det kanske bra, man gör ju av sig med så grymt mycket pengar där. Det finns alldeles för mycket som man vill köpa när man väl är där.

Apropå Ullared så följer vi serien här hemma och under ett par avsnitt så har dom spelat lite från en låt som heter Alexander Kyckling. Så idag letade jag upp den låten på Youtube. Lyssna och njut – den är ju helball!


Alexander Kyckling
Text & musik: Gullan Bornemark