«

»

Jun 17

Jag är en kändis idag!

2009-06-17-053454Idag när jag kom hem så låg tidningen ”Södertäljeposten” i blevlådan. Tog en snabb titt i den för att leta efter lilla mig och myket riktigt under Trosa delen så var det bara jag som va sommarprofilen. Lite smått kul att få så mycket uppmärksamhet som jag fått på grund av min revy. 

Har precis innan jag skrev denna bloggen klivit upp ur bubbelpoolen ute på altanen. Kändes skönt att ligga där och koppla av medans grannarna runt omkring klippte gräsmattan. Jo jag har också gjort sånt idag, men innan jag tog ett dop i det blå. Brr 35 grader va det i vattnet snacka om att jag kommer att tycka det är jobbigt i sommar när vi ska bada i havet som kanske bara är 20-23 grader varmt eller va det nu brukar vara.

Ringde SJ idag och bokade biljett till Kalmar idag. Det va betydligt billigare att boka via telefon än via nätet? Brukar det inte vara tvärtom? Skitsamma. Nu är biljetten bokad och betald så nu är det bara att luta sitt huvud mot tågets nackstöd och tillbringa cirka 5 timmar av sitt liv på ett godståg, förlåt pendeltåg eller va man nu ska kalla dessa tåg. Inte är det X2000 eller Intercity som jag ska åka med….

Glömde bort att jag skulle ha varit mystery shoppers igår. Som tur va gick det att ändra datumen till nya  tider och den andra stället gjorde jag idag på vägen hem. Tyvärr kan jag INTE tala om vart eller för vem jag och min sambo gör uppdragen för. Imorgon ska jag utföra ett helt nytt mystery uppdrag på ett nytt ställe. Ska bli spännande!

På återseende!