IObit Uninstaller!

Läste på Tommys blogg idag om programmet IObit Uninstaller. Blev lite nyfiken på detta program som enkelt ska kunna ta bort program som du installerat på din dator. Programmet fungerar på det sättet att du går in på hemsidan och väljer att hämta hem programmet som är helt kostnadsfritt. Därefter kör du igång exe-filen som du får hem.

En av de bästa funktionerna med detta program bland annat är att det inte installeras på din dator. Utan varje gång du ska använda dig av programmet så startar du bara igång programmet med hjälp av ikonen.

När du fått igång programmet så väljer du de programmen du vill avinstallera med hjälp av att boka i den lilla rutan till vänster. Fördelen med detta program är att du kan avinstallera fler program samtidigt vilket inte fungerat med de program jag använt mig tidigare av. Efter att du gjort detta är det bara att välja uninstall och se till att ha advanced i bokad (är standad!) Nu börjar programmet att ta bort programmen och du får följa de instruktionerna som kommer upp på skärmen för respektive program.

I IObit Uninstaller kan du också förrutom att ta bort program ta bort toolbars, som du råkat få på din webbläsare (exempel på toolbars är google).

Jag rekommenderar detta program varmt till alla som har en dator i sin närhet.

Länk för att ta hem programmet: IObit Uninstaller
Länk till programmets hemsida: IObit Uninstaller


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.