Installerade Windows 7 på den ena datorn

Igår påbörjade jag ominstallationen av sambons dator. Från skräpet Vista till det mer funktionsdugliga programmet Windows 7. Gick relativt smidigt att installera det. Däremot hade jag stora problem med att få igång vårt mobila bredband på Windows 7. Det visade sig att jag var tvungen att via min dator hämta hem en fil som kunde uppdatera drivrutinerna på 7:an. Snacka om att det är tur att man har två datorer. Tänk på dom som inte har det. Dom hade haft väldiga problem.
Så i efter jobbet idag har jag fortsatt att fixa iordning datorn. Det stora problemet idag var Thunderbird. Det bästa mail programmet som finns. Men innan jag fick till det på det sättet som jag vill. Det tog säkert 3-4 timmar. Men nu är det är det fixat och det ser ut som det ska enligt min mening. Så nu kan sambon köra sin dator och förhoppningsvis så ska allt finnas där som hon vill ha. Annars får jag fixa detta efterhand.

Ikväll pratade jag med journalisten på P4 Radio Stockholm angående om P4 mötet som ska handla om mig och mitt revyintresse imorgon, onsdag, mellan 09:30 – 10:00. Gå in på sr.se/stockholm och lyssna på programmet. Går även att höra i efterhand.

Imorgonkväll är det återigen föreställning. Del 11 av 13. Snart är det över för i år. Känns tråkigt som bara den måste jag erkänna. Men som sagt några föreställningar är det kvar som tur va…

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.