Inga mer Spotify invites

Idag upptäckte jag att länkarna som ger en gratis Spotify har upphört. Så numera finns inte Spotify att få tag på via min sida.

Detta kan jag tycka är tråkigt då ni som inte har Spotify missar något fantastiskt bra program. Tänk er att kunna sitta framför datorn och lyssna på miljoners låtar genom ett ända klick. Fantastiskt! Själv använder jag programmet lite till och från. Jag har aldrig varit någon musik lovers som haft radion på typ utan mer när jag känner för det. Samma sak med detta program alltså. Men nog om det.

Idag fick jag veta att jag kommer att fortsätta att köra linjen Stockholm – Örebro – Åtorp (ligger 2 mil från Degerfors, se kartan) – Stockholm. Dagligen. Vilket blir en resa på cirka 55 mil per dag. Inte helt fel. En jävligt slapp körning som kommer att fungera klockrent för mig. Fördelen är också att jag kommer hem skaplig tid och det kan bli ännu tidigare om nu mina chefer lyckas få våra kunder att se till så att godset är klart ännu tidigare.

Igår fick jag hem Kungälvsrevyns DVD som jag kollade på igår. Dom va bra men jag saknade Nisse som vanligt. Sen blir man själv kritisk när jag ser hur dom har regisserat vissa nummer. Men man blir väl så när man själv har regisserat revy och ståt på scen i många år. Men som sagt Kungälvsrevyn är ett duktigt gäng. Men i år saknade jag lite under bältet och skrattnummer. Nu väntar jag bara på Eskilstunarevyns DVD vilken ligger under produktion enligt producenten och ägaren Andreas.

Ikväll var det den stora betalningskvällen. *Örk* Tänk om jag någongång kunde slippa alla dessa jävla räkningar och istället få behålla alla pengar. Tänk va glad jag skulle bli!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.