Feb 14

I Stormens Öga!

Helgen är till ända och som alla helger tidigare så har även denna tillbringats på scenen i Huddinge med revypapper i handen. Fan det närmar sig med stormsteg – ja premiären alltså! 5:e mars klockan 19:00 för att vara exakt.

Vi hade idag bokat biljetter till Årstarevyn iom att vi ville se vår vän Inger göra sin scendebut där. Tyvärr så hade inte vår regissör meddelat oss att vi skulle köra längre idag med tanke på att orkestern kom. Så när klockan närmade sig Årstarevy tid stod vi kvar på scenen i Huddinge och repeterade. Fan att vi missade denna revy. Men som tidigare så missar man allt när man sysslar med revyer. Det tråkiga är bara att det var hennes sista revyföreställning för i år 🙁 Jag blir väl lynshad 🙁

Revyrepetitionerna går framåt vill jag lova. Vi sliter och åter sliter. För övrigt så försöker jag också här hemma att slita med allt annat så som programbladet. Jag börjar se en ljusning och trodde att jag idag kunde få massor med annonser som ska in i programbladet från vår säljare. Tyvärr kunde inte hon dyka upp. Ska försöka ta detta imorgon istället.

Ikväll har sambon och jag kollat på den senaste BECK -filmen. I Stormens Öga. Den va riktigt jävla bra faktiskt! Klart värd att se!

Nej nu måste jag krypa ner under täcket och sova. Klockan ringer som vanligt 04:00 imorgon eller inatt!