Hellre MSN än Facebook

Sådär då har jag återigen varit duktig. Varje månad runt den 25:e så kommer lönen. När den har kommit så brukar jag sätta mig framför datorn och knappa in på Swedbank och betala alla våra räkningar. Därefter läggs alla papper i en hög och efter några dagar brukar jag sätta mig med alla pärmar och sätta in alla räkningar under respektive flik… Det här med pappersarbetet det gillar jag faktiskt. Jag får lite av en krupp när mina papper ligger i en ända stor jävla hög här vid datorn. Ännu värre är det när räkningarna kommer, då vill jag direkt ha dom i mina mappar så att jag lätt ska hitta dessa och inte behöva missa några. Men det händer får jag erkänna….

Jo jag är medlem i Facebook. Jag skulle ju inte vara det då jag klarar mig bra utan detta skit. Men så tog jag upp mitt gamla medlemsskap för några veckor sedan och titt som tätt så trillar det ner mail från folk från Ljungbytiden och min barndom. Senast idag fick jag ett mail från en barndomskamrat som jag inte hört av på 10 år. Riktigt kul faktiskt! Hoppas dock att hon ska ha MSN så att jag slipper Facebook eländet. Jag är aldrig inne på den sidan om det inte kommer ett mail förstås, jag finns ju på MSN och sen kan man läsa min blogg det räcker tycker jag…

Just det barnens blogg ska komma igång imorgon eller i veckan om allt går som jag tänkt mig. Har en del kvar att göra på den nya sidan. Ska sen bara förklara för sambon hur man ska göra….

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.