Aug 16

Helgen över – semestern över!

2009 års semester är över. Eller ja för mig tog den redan slut förra veckan, men så har jag varit pappaledig denna vecka så jag har ju iallafall varit ifrån jobbet i fyra veckors tid. Skönt! Jag behövde verkligen få vila ut mig från jobbet så att jag kan ta nya krafttag imorgon.

Jobbet ja! Imorgon börjar jag på mitt gamla jobb, Kyl- & Frysexpressen i Stockholm. Ska bli spännande att få komma tillbaka till dom igen. Imorgon börjar jag med att köra enligt listan till Örebro, sen får man se om det verkligen blir så. Sedan tidigare så vet jag att det kan ändras in i sista minuten. Men jag är väl förbered på det mesta. Ska iallafall ikväll plocka ner laddare och GPS i en väska för jag lär väl få bli en hop-e-runt kalle bland bilar misstänker jag. Min gamla bil har ju en annan kille fått sedan jag slutade där.

Ikväll blir det filmen ”Vi hade iallafall tur med vädret igen!” vi har länge snackat om att se denna film, men det har lixsom inte blivit av. Idag köpte jag också en sladd som jag kopplar mellan datorn och tvn så att jag kan se filmerna utan att behöva göra om dom till DVD.