Helgen är här

Så har helgen äntligen kommit. Det har varit en arbetssam vecka och inte lär det bli mindre nästa vecka. Fick nämligen mitt nya schema i fredags och det ser väldigt tufft ut. Men det kommer att gå och det kommer att bli en bra lön på detta (heltidsanställd med timlön). Nåväl. Det är iallafall skönt att det är helg nu så att man får vila upp sig.

Idag åkte vi in till Södertälje. Vi behövde storhandla. När vi ändå var inne i stan så passade vi på att träffa min mor, barnens farmor. Vi gick alla en runda på stan och kollade i olika butiker. I leksaksbutiken hittade vi en barnvagn till Josefine som vi köpte. Hon älskar nämligen att lägga dockorna i barnvagnen och dra den fram och tillbaka. Därefter gick vi ner till en av stadens alla restauranger (Eagle) där vi tog oss en ordentlig lunch/middag. Jag tog en 200gr ryggbiff och sambon tog en fläskfilemedaljong och mor  min tog tigerräksallad. Barnen fick pizza. Allt smakade grymt gott och vi var väldigt mätta när vi gick därifrån någon timme senare.

Nu ikväll har jag varit duktig och klippt gräsmattan. Nu sitter jag och jobbar med Trosarevyn. Imorgon (söndag) ska jag träffa ensemblen och gå igenom årets material och det är mycket som ska sammanställas till detta. Så nu har jag suttit med Calc och Writer och skrivit klart ett preliminärt nummerschema med vilka som ska göra vilka nummer. Inom de närmsta dagarna ska jag träffa min mor och skriva klart inledning och årskavalkad. Nu börjar revytiderna för min del!

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.