Här ska storhandlas till drygt 50 personer

Snart är helgen slut och arbetsveckan är tillbaka. Men för min del så är jag ledig imorgon (måndag), detta för att vi ska försöka hinna med så mycket som möjligt innan Jolines dop på lördag. Va jag menar med det är att vi ska åka och storhandla. Det blir runt 50 personer som kommer på dopet så det är en hel del som ska köpas in. Här behövs papperstallrikar, muggar, glas, dryck samt mat. Så Lidl, ÖoB och Willys here we come. Ska också ringa till kommunen igen angående betalningen av skolan som vi hyrt. Här hemma ska jag också under morgondagen försöka hinna röja upp trädgården.Eventuellt blir det en runda till soptippen också med bilen.

Bilen, jo snacka om att jag är mer en nöjd. Idag tankade jag bilen för andra gången. Det var också idag som jag fick reda på hur mycket bilen hade dragit. 0,5 liter per mil. Det är inte helt fel. Jag har aldrig haft en snålare bil tidigare (va jag kommer ihåg). För att se statistik använder jag mig av Android applikationen My Cars som finns att hämta hem här.

I förrmiddags var jag också uppe en runda hos Fredde som hade beställt hem ett nytt avgasrör till dieselvärmaren. Så denna kopplas in idag och vilken skillnad det blev. Nu behöver jag INTE väcka hela Västerljung när jag använder värmaren på nätterna. Jag passade också på att testa mig fram hur man programmerar denna lilla finess och det var faktiskt simplare än vad jag trodde. Som sagt just nu är jag mer än nöjd med bilen.

Min andra bil, eller ja jag äger för närvarande tre bilar, Mazdan ska jag och Fredde fixa klart med imorgon kväll. Vi ska laga avgasröret så att det är helt nu när jag ska ut med bilen på Blocket och andra ställen. Hoppas på att få den såld så snabbt som möjligt så att jag får plats på garageuppfarten med min Caddy.

I lördags var det revy Kick-off med Huddingerevyn. Här skulle det spånas fram namnförslag och komma på ideér till revynummer och sånger. Jäklar va vi kämpade med namnet. Men jag tror vi har hittat namnet nu. När det gäller texter så fanns det mycket att skriva om som hänt under detta året.

Nu idag har vi varit med barnen på minisim på Sydpoolen. Det är faktiskt riktigt kul att se att båda barnen numera börjar gilla att vara i vattnet. Jonathan (äldsta barnet) har aldrig varit någon badare (i somras badade han 1 gång!) han tycker det är för kallt. Men på sydpoolen så är vi i varmvattenbassängen (34 grader) och där trivs han som fisken i vattnet. Kursen är betydligt bättre än vad den va i Vagnhärad, så vi har beslutat oss för att fortsätta i Södertälje, sedan är det  också roligt för barnen då vi både innan och efter minisim kan få vara inne på äventyrsbadet och för Jonathans del är det bra att få träna att bada i kallt (28 grader) vatten också. Så att han nästa år vill bada ute i havet istället för att bara sitta i sanden och bygga sandslott.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.