Apr 05

Happy Birthday to my self!

Shit va gammal jag är NU! Jag är så gammal så jag minns bronsåldern som den va igår. Jag är så gammal att jag kom ihåg när hjulet föddes och den första bilen skulle tillverkas. Jag är så satans gammal att jag minns inte alls hur gammal jag är idag… Huuhh jag blir rädd…

Klockan 04 imorse ringde den förbannade mobiltelefonen igen. Arbeite, på min födelsedag? Jo, jag var dum nog eller? som tackade ja till en extra körning på jobbet idag. Så det var bara att kliva upp och göra sig iordning och dra iväg. Som tur va så gick arbetsdagen fort fram. Det är det som är fördel när man jobbar extra, man kör sin tur och sen går man hem. Då handlar det om att ligga i som bara den!

28189e8c89944c70e02b80c46d6a1a64Väl hemma så kröp jag ner i sängen igen och drog täcket över huvudet och passade på att sova ett par timmar till. Jag ville vara utvilad till min familj kom hem idag.

Min födelsedag. 34 år blev jag idag. Känner mig inte ett dugg äldre eller yngre. Skönt? Det vete fan. Av familjen fick jag kläder och av svågern och svägerskan fick jag kläder och av svärföräldrarna fick jag pengar som jag ska köpa stege för. Så jag är förbannat nöjd över det jag fick. Kan inte alls klaga….

Jo en sak kan jag klaga över idag. Det kom SNÖ!!!! men det försvann som tur va!