Aug 22

Hamnat i brädspelsträsket Wordfeud

Ja men då blev det måndag igen och jäklar va svårt jag hade att kliva upp imorse. Klockan ringde som vanligt vid 04.30 på måndagar och jag ville inte riktigt tro att det verkligen va måndag, men tillslut så fick jag tummen ur… och klev upp.

Min trötthet beror mycket på att det blev sent igår. Satt och installerade Microsofts antivirusprogram (Microsoft Security Essentials) som är ett gratis program som håller reda på att du inte får just virus på din dator.

Att jag sedan har gått och laddat ner spelet Wordfeud till min HTC telefon (finns till både Android & Iphone) gör inte saken sämre. För er som inte känner till detta programmet kan jag berätta att det är ett alfapet på bl.a svenska . Jag har aldrig spelat sådant spel tidigare men jäklar va lätt man fastnar i detta brädspels träsk. Just nu spelar jag mot sju helt okända människor samt mot min sambo. Jag kan väl erkänna att det inte går något vidare bra, som sagt nybörjare och kass på att komma på svenska ord. Men jag lär mig hela tiden *ler* Vill ni spela mot mig så sök efter mitt användarnamn: SNICA

Nu ikväll när jag kom hem tog jag tag i filterprojektet. Har nämligen problem att få upp värmen på vårt SPA och enligt tillverkaren ska detta bero på smutsigt filter. Så nu har jag plockat bort filtret och kör full värme i 24 timmar så ska det fungera sen (hoppas jag!) annars blir det ett mail till importören.