Apr 12

Grabben fick sortera skruv idag

Jag tor minsann att våren är på väg tillbaka. Ja det kändes så idag när jag åkte hem från jobbet. Så fantastiskt jävla skönt. Så idag blev det en utefixardag efter jobbet. Först drog jag och grabben iväg till soptippen för att slänga allt skräp som jag samlat på mig under ett bra tag, och det var fan inte lite det. Halva caddyns skåp innehöll kartonger och annat diverse skräp. Men grabben är fantastisk duktig och tycker att det är kul att hjälpa till att slänga skräp och jag behöver knappt berätta vart han ska slänga respektive sak. Där har han stenkoll. – Visst pappa ska detta till blandmaterial? och dessa saker ska väl kastas bland elektronikavdelningen osv.

Väl hemma igen tog vi oss ann uppdraget, sortera verkstaden. Grabben fick sortera bland skruvar, muttrar, pluggar, bits och annat smått och gott medans jag satte upp lite mer hyllor på väggarna för verktyg och sorterade igenom lådorna med alla sladdar. Konstaterade snabbt att det fanns mycket skit att kasta så nu är halva caddyns skåp fylld igen, och då har jag inte gått igenom all färg. Misstänker att gammal färg bara är till att kasta.

Satt ikväll på Byggmax hemsida och räknade på altanen. Pratade också med min kära bror angående reglar till golv och väggar och kunde konstatera att jag hade tänkt rätt. På Byggla (gör det själv projekt sida) och Styleroom hittade jag ännu mera inspiration. Så nu går min hjärna på högtryck när det gäller hur jag ska göra altanen. Snacka om att jag vill komma igång NU! Det gäller dock att vänta på skatteåterbäringen sen så…

Har bestämt mig för att registerera mig på Bygglas hemsida och lägga upp mina projekt så att andra kan ta del av mitt arbete. Det är ju så jag får tips. Samma sak gäller ju med Styleroom fast där lägger jag upp innan och efter projektet.