Sep 11

Google betalar mig lön igen!

Satt nu ikväll och kollade på Google Adsense och det är rätt roligt att det ramlar in pengar nästan varje dag till mig, via annonserna här på min blogg. Ja, det jag menar med är att ni läsare tydligen är rätt duktiga på att klicka på annonser. Det tackar jag ödmjukast för. För nu ska jag få ytterliggare en utbetalning i slutet av denna månad. Det gör att det är roligt att skriva här på min blogg. Ser också i mitt statistik program (Statpress) att jag har en hel del läsare och en hel del nya också, då antalet går upp.

Nu har jag påbörjat arbetet med mitt nya blogg. Lillafridolf.com, tanken är att jag ska lägga upp lite roliga filmer, bilder och historier. Visst det finns 100-tals och åter hundratals sidor med sådant på nätet. Men va säger det att det inte skulle gå att få några besökare iallafall och kanske är det alltid någon som klickar på en annons 🙂 Jo, jag jobbar mot att tjäna pengar på nätet det tänker jag inte hymla om. Det finns väl ingen som inte vill tjäna pengar. Har också andra ideér som just nu ligger i planeringsstadiet, men ja om det nu blir något av det vet jag inte ännu.

Min Mazda har varit väldigt svårsåld på Blocket (har ringt några men alla vill ge underpris!). Tycker det inte borde varit några problem. En fullt fungerande bil för 13500 kronor. Men nu kör jag ut en annons i SN (Sörmlands Nyheter) där jag både är med på webben och i deras tidning till kommande helg. Hoppas då på ett betydligt bättre gensvar och att folk inte försöker köpa bilen för 0 och ingenting. Ska också om inte det fungera testa ÖSP och därefter LT. Ger inte upp bilen ska bort. Kan inte ha tre bilar.