Gekås Ullared inte bara för kvinnor!

Läste idag på Expressen att dokusåpan Ullared ska starta upp på måndag igen. Morgan, Boris och de andra som jobbar på Gekås kommer återigen att synas. Själv kommer jag att sitta som klistrad till detta underbara program.

Jag gillar själv nämligen att handla på Gekås, tyvärr är det nu alldeles för länge sedan sist. Brukade åka dit på vår semester under någon dag och handla en massa kläder till hela familjen. När vi har åkt ner dit så är det oftast jag som inte velat gå ut från butiken förrän det stänger. För är det någonstans det finns allt (nästan iallafall, skor får dom ju inte sälja! det sköter Sko-Boo hand om istället)  så är det just här. Vi brukar lägga upp racet på detta viset.

Först besöker vi Herr avdelningen, när detta är klart efter några timmar går vi vidare till dam- & barnavdelningen. Här tar det längst tid eftersom vi har barn. Efteråt blir det fika (nu ska man kunna äta på restaurang där vilket är bra!) efter detta bär det iväg till elektronik och verktysavdelningen där jag kan gå runt läääänge och kolla på verktyg både från Bacho och andra mindre kända tillverkare. Sen efter detta drar vi igenom resterande avdelningar. Skulle inte en dag räcka så brukar vi åka dit en dag till….

Men som för alla så måste man ha gott om pengar när man åker dit, för det finns så mycket man vill köpa och det är inte ovanligt att man gör av med 10 tusen eller mer….

Det som är lite roligt med Gekås är att jag har varit med sedan affären va pytteliten. Första gången vi åkte och handlade på Gekås va på mitten av 80-talet och sedan har det blivit med jämna mellanrum. Nästa gång vi åker dit, nu i höst så ska vi ta in på campingen och va där hela helgen. Perfekt att köpa julklappar och allt på ett och samma ställe! Leksaker är så mycket billigare där än på en vanlig leksaksaffär.

Källa: Expressen


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.