Jul 14

Gapiga 08-fjortisar på Allsången ikväll!

Jäklar va svårt jag hade att sova inatt. Det är grymt varmt i sovrummet trots att vi har öppnat fönstren. Att vi sedan ligger fyra personer i en 180 säng gör inte saken sämre. Som tur är får jag väl säga att det är skönt att det inte varit den riktiga sommarvärmen som jag vill ha. För då hade jag fan i mig dött av svett. Men samtidigt vill jag ha VÄRME ge mig SOL ge mig SOL ge mig SOL. Kollar varje dag in sidan www.klart.se där jag följer temperaturerna noggrant. Ser inte ut som det kan bli några 30 grader ännu, men vafan så länge det är uppehåll så får jag vara tacksam.

Barnen har idag varit iväg på Trosa Havsbad och badat tillsammans med deras mormor och morfar. Jonathan va väl inte direkt förtjust utan tyckte det var *brrrr* medans Josefine tyckte det va skönt. Tror vi skämmer bort Jonathan med bubbelpoolen där vi har mellan 35-40 grader. Ska tömma denna pool på torsdag så att vi kan göra rent den, är dags för det nu.

Igår va det Lotta på Liseberg klokrent program som växer hela tiden, jag har till och med accepterat reklamen och bingon. Däremot spelar jag det inte. Gårdagens program med Lasse B och de andra va ett av de bättre denna säsongen. Ikväll är det skrik och gap på Skansen. 08-Fjortisar och brats som gör allt för att synas i TV skriker så fort någon syns på scenen ihopp att dom själva syns. Så är det inte i Liseberg tack o lov! Men stockholmare har alltid varit lite annorlunda jämfört med goa och glada Göteborgare. Jo jag har bott i Göteborg i tre år så jag vet va jag snackar om…