Gammal husvagn ska bli som ny….

För ganska exakt 5 år sedan köpte vi en begagnad husvagn, Adria 470 -86:a. Denna har vi sedan dess använt oss av under vår semestrar. Vagnen är kanske inte den finaste, men då ekonomin inte tillåter en nyare vagn har jag bestämt mig för att göra i ordning denna för tillfället. Jag har sagt det i flera år, men i år känns det som det kan bli av. Det första jag gjorde var att köpa ett nyare begagnat förtält då vårat gamla hade gjort sitt. Det förtältet hämtade jag ut idag.

Det andra som jag nu påbörjat med är att jag under dagen rev ner den delen där säkringarna och elen är dragen i husvagnen. Det var verkligen behövligt. Fyfan så skitigt och ärjat det vid vissa sladar. Ditt jorden va dragen där satt en rostig bult. Så mitt första projekt nu blir att byta ut de ärjade kabelskona och sätta dit en ny bult till jorden. Ska också putsa upp så att det ser bra ut och kolla så att alla sladdar har spänning. Åkte till Biltema ikväll och köpte hem lite saker för detta.

Projekt nummer 2 blir att köpa glasmosaik som jag ska sätta upp runt köksdelen. Har fått inspiration från Lotten som gjort så med sin husvagn. Se hemsidan här. Sedan är också tanken att jag ska måla om väggarna till vit samt byta ut gardinerna. Jag räknar med att denna omkostnad blir sisådär 1000 kronor. Vilket inte är mycket. Helst skulle jag också vilja klä om dynorna men då jag inte kan sånt så får jag låta bli i år.

Ikväll var det sista föreställningen på operan med Rhenguldet. Nu har jag varit statist i denna föreställning och det va kul att få testa på detta också. Hoppas på fler jobb på operan. Det tråkiga är att vi statister nu hade blivit bra kompisar mellan varandra och då är det slut. Ska väl försöka via Facebook hålla kontakten.

Idag fyllde min älskade son 5 år. Snacka om att tiden har gått fort. Herre jisses. Han önskade sig verktyg och Lego så det fick han idag. På söndag kommer min släkt hit och firar honom. Igår kom mormor och morfar upp till barnen stora glädje.

Grattis på födelsedagen min älskade son!

[ad code=2]

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.