Jan 28

Gamla kortkrediter – BORTA!!

Idag hade jag tagit ledigt från jobbet eftersom jag och min son skulle till tandläkaren. Men så imorse när vi vaknade va grabben lite dåsig och han hade 38,8 i feber. Inte alls kul. Så det blev att ringa och avboka tandläkaren för hans del. Själv fick jag åka iväg lite snabbt och laga en tand.

Här hemma har sedan Jonathan legat mest i soffan och kollat på Disney Channel och vilat medans lillasyster varit på dagis. Nu i eftermiddag va vi tvunga att åka till apoteket och handla mer Ipren och Alvedon… Passade också på att köpa en öron termometer. Inte alls billig men han slipper att ta febern i rumpan eller rumpan. Det sistnämnda finns väl ingen som gillar…

Själv har jag under dagen betalat in alla räkningar och gått igenom alla "gamla kortkrediter" som jag har. Har nämligen skaffat mig ett konto hos www.minuc.se där jag kan se alla mina kortkrediter. Började ringa runt till de olika företagen Ikanobanken och Resurs. Fick veta att många av mina krediter är sådant som jag inte använt på fem – tio år. Bla O´blic, VAG finans, Team Sportia osv. Det som stör mig är att hade jag inte kollat upp detta så hade de legat kvar i 100 år till och under den tiden så tror bankerna eller de som kollar upp en via UC att man har kredit på dessa saker, vilket man inte har. Tyvärr så försvinner inte dessa från UC trots att kontona är avstängda på ett år. Så det ser fortfarande ut som jag har skuld hos VAG, O´blic och Team Sportia. Störande som satan!