Dec 06

Fotografering = ett rent helvete!

Den sista Johan Falk filmen va riktigt jäkla bra. De senaste åren har Sverige verkligen lyckats göra bra filmer. Både Wallander, Beck och nu Falk. Jag hoppas att man gör fler Falk filmer såsom man gjort med Beck och Wallander.

Idag har vi haft ”en jag vet inte vad vi ska kalla den för dagen” imorse tog vi bara det allmänt lugnt och försökte koppla av, vilket är svårt när man har barn som leker. Under eftermiddagen har vi försökt göra lite julpyssel….

Till att börja med så skulle vi idag ta kort till julkorten och kalendrarna. Att ta kort på två vilddjur är inte det lättaste. Svetten lackades, lockgodiset tog nästan slut och kamerans batteri dog. Men vi lyckades tillslut att få ett bra kort av alla 100 som togs. Nu ska jag bara sätta mig framför Photoshop och ta bort röda ögon på barnen så de slipper se ut som de supit i fyrtio dagar. Sen ska jag och sambon försöka få till kalendrarna. I år blir det extrafilm som får äran att tillverka våra. Vi tittade först på Vistaprint och några andra men i slutändan skulle det bli dyrare. Extrafilm va billigast och har bra kvalité. Vi anlitade dom förra året!

IMG_1806
IMG_1803årets julkort kommer att bli något av dessa två kort!


Annons – texten fortsätter under annonsenJulpyssel 2 blev att göra pepparkakor. Det här gillade barnen bättre. Om inte annat så var det förbaskat gott och äta pepparkaksdegen. Två plåtar med lite julstjärnor, gubbar och granar blev det. Goda blev dom också, men det är ju fan så mycket billigare att  köpa färdiga pepparkakor istället för baka, den saken är säker.