Förtältet är nerpackat och vagnen är kopplad

Allting har en ände. Korven har två. Jo tyvärr är det så att allting har en ända och det hade vår semester nu. Imorse (tisdag) plockade vi ner förtältet, kopplade på husvagnen, slängde allt skräp, plockade in allt vårt i husvagnen och vinkade HEJDÅ till Böda Sand och Öland, för denna gången. Jo, som det känns nu så kommer vi att återvända tillbaka till Böda redan nästa år och då förhoppningsvis med en nyare och större husvagn än den vi har idag. Själv är jag väldigt nyfiken på en KNAUS, HOBBY eller KABE. Nästa krav är barnkammarevagn med större klädutrymmen. Vår nuvarande vagn kommer vi dock att behålla. Bra som uthyrningsvagn.

Men va händer nu då?
Jo imorgon far jag själv hem. Resten av familjen stannar kvar i Nybro hos mormor och morfar. Medans jag på torsdag morgon flyger upp till Revy-SM i Piteå tillsammans med gänget i Huddingerevyn.  Det ska bli riktigt skojsigt att träffa revyvänner från hela sverige och se årets bästa revynummer. Jag hoppas att vi hittar många bra som vi kan köpa in till både Trosarevyn och Huddingerevyn. Vill ni läsa mer om revysm så klicka här.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.