Okt 04

Första gången i kyrkan på många år…

Söndagar betyder kyrkan för väldigt många människor i världen. Själv tillhör jag den skaran av människor som enbart besöker kyrkan vid speciella tillfällen såsom giftemål, dop, bröllop, konfirmation eller begravning etc. Men så idag gick faktiskt vi hela familjen till kyrkan i Trosa och jag lovar den va proppfull med människor. Varenda bänkplats i hela kyrkan va fullsatt, ja det satt till och med folk på golvet eller stod längs väggarna. Okej prästen eller kyrkoherden i Trosa församling, Göran Ritterfelt är grymt bra men det va faktiskt inte för hans skull som vi kom. Nej han och hans kyrkor hade bjudit in alla våra barns favoriter MORA TRÄSK till en konsert i kyrkan idag. Jag lovar det svängde fett i kyrkan. Klappa händerna, Fader Abraham, Tigerjakten, Per Olsson mfl låtar sjöngs tillsammans med dessa underbara gubbar från dalarna, Mora Träsk. Tyvärr så hann vi inte vara med på allt efteråt då sambon skulle åka iväg och jobba ikväll. Dom hade nämligen ponnyridning, bilar, korvgrillning etc. och allt detta gratis. Världens Barn tyckte jag mig kunna läsa någonstanas… Iallafall så var det ett väldigt bra initiativ av kyrkan här i Trosa.

Imorse när vi hade vaknat så påbörjade jag det stora projektet med att frosta av frysen. Vi har nämligen en gammal modell av frysar som inte frostar av sig själv, vilket jag kommer köpa vid nästa tillfälle. Nåväl det va en hel del is och snö som hade bildats i frysen så det va ett jäkla jobb att få iordning på detta. Vi passade också på att slänga en hel del gammal frysbränd mat som vi hade glömt bort att det fanns i frysen. Så vi var faktiskt riktigt duktiga idag.

Ikväll ska jag enbart umgås med mina barn innan dom ska sova! Sen blir det Playa Del Sol. En grymt bra komediserie på TV4 som är värd att se.