Första arbetsveckan avklarad!

Ja och så blev då helg igen. Den här veckan gick verkligen i raktfart, iallafall för min del. Men det har också varit en väldigt intensiv vecka där jag fått en kanonutbildning i mitt nya arbete. Så här efter fem dagar känns allt helt perfekt. Jag ångrar mig inte en sekund från att ha bytt från lastbilschaufför till pappersvändare. Jag tror detta passar mig som handen i en handske. Visst många nya saker att lära mig, men jag samtidigt så har jag lätt för att ta till mig saker, speciellt när det är något jag brinner för.

Den enda nackdelen med jobbet är att det sociala biten har slocknat tillsammans med mig redan innan nyheterna tar slut. Ja, det är ungefär så. Igår skulle jag lägga barnen vid sju tiden och vid 22-tiden vaknade jag till och konstaterade att det var lika bra att släcka ner hela huset då sambon också sov. Därefter vaknade jag inte förrän väckarklockan (läs: mobilen) ringde 02:40 som den numera ska göra.

Men nu idag har jag tänkt att försöka hålla mig vaken. Jag vill gärna se ”På Spåret!” om jag sedan orkar se ”Biggest Looser Sweden!” via VOD (Viasat On Demand) så är det bra, annars finns det nog en morgondag 🙂

Morgondagen ja. Jo den kommer att gå i slipandet och eventuellt målandets tecken. Grabben ska få ett ”nytt” rum med vita väggar och turkos fondvägg. Så nu gäller det att vara den pappan han vill att jag ska vara och fixa detta till honom. Slavdrivare som han är… 🙂 När detta rummet är klart så blir det dotterns tur att välja färger. Eller ja, fondväggs färg iallafall. Det lutar åt en rosa färg, så det får det väl bli då 🙂 Det ska ju vara lite tjej-igt…

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.