Sep 23

Fick en smärre chock idag!

Idag har väl ALLA hört talas om det spektakulära värderånet i Stockholm mot G4S. Själv har jag väl både hört om detta på radion femtioelva gånger samt varit med om att halva staden varit avspärrad pga av detta rån. Ikväll när jag kom hem kollade jag givetvis på Efterlyst som är ett av mina favoritprogram och ikväll tog man just om detta rånet. Jag säger som Leif GW, de är fan proffs. Jag tycker detta va riktigt duktigt gjort. Snacka om logistik på hög nivå. Sen är det jävligt idiotiskt att göra sådana här saker, jag försvarar dom INTE men jag tycker att det är många företag här i Sverige som skulle lära sig lite av deras tänkande. Logistik på högsta nivå! Nu hoppas jag att dom åker fast, men frågan är bara om dom kommer att göra det… Givetvis ska jag följa Flashbacks Forum – Veckans brott… Ett forum jag brukar läsa dagligen…

När jag kom hem ikväll fick jag en smärre chock. Jag hade väl inte tänkt mig att jag skulle få så mycket i lön denna månad. Jag hade tänkt mig att jag får en halv lön från Kyl-& Frys och en liten summa från mitt gamla jobb. Hmm nu blev det inte så… med sambons lön så får vi ut dryga 70 000 efter skatt denna månad. Så bra lön har jag aldrig fått. Så snacka om att jag är nöjd *ler* så nu blir det till att betala av lite skulder och köpa en bil som sambon kan ha till jobbet. Kanske  en ny soffa och garderob och golv… Ideér finns frågan är bara vad vi ska göra. Vi ska iallafall använda dom till vettiga saker den saken är iallafall BIFF!

ICA veckan är slut för min del idag. Jag kör ju bara för ICA måndag – onsdag. Resten av veckan kör jag för olika kunder som Kyl- & Frys kör för. Imorgon blir det grönsaker för Coops räkning. Inte helt fel. En bra körning och de butikerna  jag har, har jag ju varit på innan så det blir no problemos!

Nej nu är det natti igen.. Klockan 04.00 ringer väckarklockan som vanligt….