Nov 14

En riktig nördig helg framför php

Ja det är väl så rubriken kan lyda denna gången. Jag känner mig verkligen som en datornörd efter denna helgen. Fast ja nu har jag ju inte suttit vid datorn hela tiden. I fredagskväll när jag kom hem hade jag bokat möte med Fredde. Behövde få lite hjälp med att tömma vardagsrummet då målaren kommer under de närmsta två dagarna (läs måndag & tisdag). Själva flyttandet av möbler gick snabbt och smidigt. Två starka killar gör detta arbetet på kort tid 🙂 Nu ikväll tog jag det sista, dvs gardinhängen, datorbordet som satt fast i väggen, det ända som får stå kvar i rummet är vårt akvarium, som väger bly och lite till. Men det ska nog gå bra får jag hoppas.

Efter att Fredde varit här åkte jag upp till honom där vi blev snackandes i hans verkstad tillsammans med hans lillebror, Henke, fram till 03 på natten. Nackdelen för min del var att jag klockan 08 på lördagen skulle bege mig mot Enköping. Trött som en varg vaknade jag iallafall och gjorde mig iordning….

Så på lördagen och hela söndagen har jag så tillbringat min tid tillsammans med min goda vän, Juri. Vi har eller ja han har programmerat i php och jag har suttit med layoutandet och skrivandet i det bästiga programmet WordPress. Vi har jobbat stenhårt med LIS nya hemsida och den börjar nu faktiskt bli riktigt bra. Det är inte så mycket kvar på sidan, tack o lov. Bara en jävla massa saker som ska läggas in i olika databaser såsom revytexter och medlemsregister. Sen har Juri kvar att fixa lite småsaker som jag kom på nu ikväll när jag kom hem. Men det tar jag med honom under veckan per telefon 🙂

Efter att detta är klart ska jag ge mig i kast med RevySM sidan. Här är det inte lika mycket att göra på som LIS sidan. Men ja det lär nog ta en 30-40 timmar iallafall. Så när jag är klar med huvudbiten på dessa sidor är jag nog uppe i 140 timmars arbetstid….