En magsjuk dotter och en revypappa!

Så är helgen här igen och idag har vi haft revyrepetition hela dagen lång. Men dagen kunde ha börjat bättre…

Det hela började med att dottern skulle åka hem till farmor medan sonen och sambon skulle göra Stockholm under de timmarna jag repeterade. Men när vi var nästan framme hos farmor så inträffar det tråkiga. Dottern spyr kaskader över hela sig och halva sambon inne i bilen. Hmm maginfluensa? fortsatte iallafall vår resa till farmor, vi måste nämligen torka av henne och byta kläder. Lite snabbt konstaterande – istället för att dottern ska vara där får sambon åka hem med henne och sonen får stanna kvar hos farmor. Själv fick jag sätta mig i min mors bil och köra upp till Huddinge.

Väl uppe i Huddinge påbörjade vi således revyrepetitionerna idag. Vår sömmerska och hennes kille kom på besök och kollade på lite nummer som vi ska ha med i föreställningen. Jag såg verkligen hur hon arbetade med att hitta ideér till alla crazy nummer vi ska göra. Det ska bli spännande. Som det ser ut nu så blir våra smokingar använda i år iallafall och det glädjer mig verkligen. Det är såååå snyggt!

Vi gick igenom väldigt mycket texter både på sånt vi tittade på förra helgen och några nya nummer. Själv fick jag äran att visa upp min senaste revynummer med Arvid. Den togs emot med mycket skratt, vilket kändes kul. Jag tycker det är svårt att skriva ett ”buskis” nummer men fick till den bra i år. Tack o lov!

Jag fick även prova på ett supporternummer, poesinummer och ett galet SMS-nummer. Det ska bli spännande och se vad och vilka nummer jag ska få göra. Det blir en lång resa fram till premiären den 4:e mars.

Imorgon är det återigen dags att stå på revyscenen igen…..

Hur det går med bilen?
– Jodå den är på bilverkstan och just nu håller Fredde på att kolla på bränslepumpen. Dock satt den inte så enkelt som vi trodde den skulle göra (under baksätet!) utan istället måste man tydligen riva ner tanken. Hoppas dock att det inte ska behövas….


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.